اشرف حکیمی یک فوتبالیست حرفه‌ای است که در پست‌های مدافع راست و وینگر راست برای باشگاه پاری سن ژرمن در لیگ 1 و تیم ملی مراکش بازی می‌کند. در این مطلب، وب سایت مجله خبری بایرن مونیخ شما را در ادامه همراهی خواهد کرد. با ما همراه باشید.

نام اشرف حکیمی 
تولد ۴ نوامبر ۱۹۹۸
همسر هیبا ابووک
فرزندان ۲
قد ۱۸۱ سانتی‌متر
وزن ۷۳ کیلوگرم
ملیت اسپانیایی- مراکشی 
باشگاه پاری سن ژرمن 
پست مدافع 

بچگی اشرف حکیمی

بچگی اشرف حکیمی
خانواده اشرف حکیمی در دوران کودکی با مشکلات مالی مواجه بودند. پدرش، دستفروش بود و مادرش نیز برای بهتر کردن وضعیت زندگی، در خانه‌ها به عنوان نظافتچی کار می‌کرد. او دوران کودکی خود را همراه با برادرش نبیل، که او را بهترین دوست خودش می‌داند، و خواهرش وداد سپری کرد.

نوجوانی اشرف حکیمی

پیش از ورود به دنیای فوتبال، اشرف به ورزش‌هایی مانند شنا و دو میدانی علاقه داشت، اما همواره فوتبال را بر این دو ترجیح می‌داد. از سنین کودکی، تحت حمایت پدر و مادرش و با وجود وضعیت مالی متوسط خانواده، تمرینات فوتبال را در محله خودش انجام می‌داد.

در سال ۲۰۰۵ و زمانی که هفت ساله بود، به خاطر علاقه‌اش به فوتبال، توسط پدرش به آکادمی فوتبال آفیگوی برده شد تا مهارت‌ها و اصول پایه فوتبال را زیر نظر مربیان کودکان بیاموزد. او یک سال در این آکادمی آموزش دید و در این مدت، با توجه به شرایط مالی دشوار، مربیان توانستند استعداد او در پست‌های دفاعی و هافبک را کشف کنند.

زندگینامه اشرف حکیمی

زندگینامه اشرف حکیمی

مادر اشرف ابتدا او را تشویق به ورزش‌های دیگری مانند جودو و شنا می‌کرد، اما حکیمی مصمم بود که فوتبال را دنبال کند. او هرگز مسیرش را تغییر نداد، چون معتقد بود که روزی می‌تواند از طریق فوتبال خانواده‌اش را از وضعیت مالی سخت نجات دهد.

زندگی اشرف حکیمی

اشرف حکیمی مسلمان است و والدینی مراکشی دارد که در اسپانیا به دنیا آمده‌اند؛ او به طور علنی ایمان اسلامی خود را نشان می‌دهد و غالباً لحظاتی از دین خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارد، مانند جشن گرفتن رمضان. او مصاحبه‌هایی هم داشته و بارها بر باورهای دینی‌اش تأکید کرده است. حکیمی چندین بار عمره به مکه رفته است.

به‌رغم اینکه از ابتدا در اروپا زندگی کرده، ریشه‌های آفریقایی‌اش را به خاطر پدر و مادرش حفظ کرده است. او کودکی پرانرژی داشت و در ختافه، در حومه جنوبی مادرید، بزرگ شده است.

اشرف حکیمی زندگینامه

والدین اشرف حکیمی برای تأمین نیازهای خانواده و برآورده کردن آرزوهای فوتبالی پسرشان سخت تلاش کردند. او با وفاداری به مسیر فوتبال، امیدهای آنان را زنده نگه داشت و باعث شادی‌شان شد. این تلاش‌ها و فداکاری‌ها پدر و مادرش را بر آن داشت تا شبانه‌روز برای تأمین نیازهای او تلاش کنند، و در این راه توانستند پول کافی برای تهیه تجهیزات ورزشی، از جمله کفش‌های ساده فوتبال و دیگر وسایل مورد نیاز اشرف، فراهم کنند.

خانواده اشرف حکیمی

نام پدر: حسن حکیمی
نام مادر: سعیده نوح

اشرف حکیمی بیوگرافی

اشرف حکیمی بیوگرافی

اشرف حکیمی از والدینی مراکشی به دنیا آمده است. پدرش محمد، فروشنده دوره‌گرد بود و مادرش سعیده نقش زن خانه را ایفا می‌کرد. او در منطقه تتون مادرید بزرگ شد، جایی که خانواده‌اش با مشکلات مالی مواجه بودند.

زندگی شخصی اشرف حکیمی

زندگی عاشقانه اشرف حکیمی همواره مورد توجه عموم قرار گرفته است، به ویژه پس از ورود او در سال ۲۰۱۷ به تیم اصلی رئال مادرید. داستان عشق او ابتدا زمانی جلب توجه کرد که از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ با لوسیا اوتررا، از ونزوئلا، رابطه داشت. اگرچه این رابطه به نظر می‌رسید زوج ایده‌آلی باشند، اما در نهایت به ازدواج ختم نشد.

اشرف حکیمی و همسرش

در سال ۲۰۱۸، حکیمی با هیبا ابووک، بازیگر اسپانیایی که از زیباترین بازیگران جهان محسوب می‌شود، وارد رابطه شد. رابطه آن‌ها زمانی علنی شد که فوتبالیست مراکشی در شبکه‌های اجتماعی پیام‌های عاشقانه برای تولد او منتشر کرد و این موضوع توجه زیادی را برانگیخت.

اشرف حکیمی و هیبا ابووک

اشرف حکیمی و هیبا ابووک
با وجود فاصله سنی ۱۲ ساله، اشرف و هیبا نشان دادند که عشق هیچ محدودیتی نمی‌شناسد. آن‌ها تصمیم گرفتند رابطه‌شان را جدی‌تر کرده و در یک مراسم خصوصی ازدواج کنند.

با این وجود، یکی از مهم‌ترین لحظات زندگی مشترکشان، تولد اولین فرزندشان بود. این زوج دو پسر دارند که در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۲ به دنیا آمده‌اند.

فرزندان اشرف حکیمی

اشرف حکیمی بعد از ازدواج با هبه ابوک، صاحب دو فرزند شد که در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۲ متولد شدند.

ثروت اشرف حکیمی

ثروت اشرف حکیمی حدود ۲۴ میلیون دلار برآورد شده است که ۸۰ درصد آن در اختیار مادرش قرار دارد. هیبا ابووک، همسر او که ۱۲ سال بزرگ‌تر است، پس از تایید جدایی‌اش از حکیمی، وضعیت چندان مساعدی نداشت.

این بازیگر اسپانیایی پس از آنکه زنی ۲۴ ساله علیه اشرف به اتهام تجاوز شکایت کرد، اقدام به طلاق نمود. او می‌توانست نیمی از دارایی‌ها و سرمایه‌های حکیمی را تصاحب کند، اما پس از اطلاع از میزان دارایی‌های او، ضربه سختی خورد.

دستمزد اشرف حکیمی

دستمزد اشرف حکیمی

حکیمی هر ماه حدود یک میلیون دلار از باشگاه پاری سن ژرمن دریافت می‌کرد، باشگاهی که با ستارگانی مانند لیونل مسی و نیمار همکاری داشت. اما تنها ۲۰ درصد از این حقوق را نگه می‌داشت و مابقی، که تقریباً معادل ۲۱۵,۰۰۰ دلار در هفته است، مستقیماً به حساب بانکی مادرش واریز می‌شد.

طلاق اشرف حکیمی

در تاریخ ۲۷ مارس ۲۰۲۳، هیبا ابووک، در بیانیه‌ای در حساب اینستاگرام خود اعلام کرد که این زوج از هم جدا شده‌اند و در فرآیند طلاق قرار دارند. گزارش شده است که همسر سابق او درخواست طلاق داده و خواهان دریافت بیش از نیمی از دارایی‌ها و ثروت او شده است.

حکیمی یکی از پر درآمدترین بازیکنان لیگ ۱ فرانسه است و ماهانه بیش از یک میلیون یورو درآمد دارد. بنابراین، همسر سابق او می‌توانست به ثروت زیادی دست یابد. اما زمانی که پرونده وارد دادگاه شد، مشخص شد که اشرف حکیمی هیچ دارایی‌ای ندارد و حتی حساب بانکی به نام خود ندارد. در واقع، او مدت‌ها قبل تمامی ثروت خود را به نام مادرش منتقل کرده بود.

اشرف حکیمی اتهام تجاوز

در مارس ۲۰۲۳، حکیمی به اتهام تجاوز به یک زن ۲۴ ساله در پاریس تحت تحقیق قرار گرفت و تحت نظارت قضایی قرار گرفت. او این اتهامات را به شدت رد کرد و وکیل او اعلام کرد که موکلش از تمام این اتهامات بی‌اطلاع است. در همان سال، در پی برخی جنجال‌ها و استفاده از شعارهای توهین‌آمیز در یک مسابقه، او همراه با چند بازیکن دیگر از تیم PSG به مدت تعلیق محکوم شد.

بیوگرافی اشرف حکیمی

اشرف حکیمی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر یکی از بازیکنان برجسته تیم ملی مراکش بود و نقش مؤثری در رساندن این تیم به مرحله نیمه‌نهایی بازی‌ها ایفا کرد.

دوران حضور او در باشگاه بروسیا دورتموند تاثیر زیادی در شهرت جهانی‌اش داشت و او را به یکی از بازیکنان برتر تبدیل کرد.

حکیمی که در مادرید و در خانواده‌ای با ریشه‌های مراکشی متولد شد، در محیطی با ترکیبی از دو فرهنگ رشد یافت.

اشرف حکیمی کیست

نام کامل : اشرف حکیمی
تاریخ تولد : ۴ نوامبر ۱۹۹۸
محل تولد : مادرید، اسپانیا

اشرف حکیمی چه کسی هست

اشرف حکیمی چه کسی هست

اشرف حکیمی در تاریخ ۴ نوامبر ۱۹۹۸ در مادرید، اسپانیا به دنیا آمده است. جالب است بدانید که او تابعیت دوگانه اسپانیایی و مراکشی دارد. والدین او مهاجران مراکشی بودند که پیش از تولد او در اسپانیا ساکن شده بودند.

ملیت اشرف حکیمی

اسپانیایی – مراکشی

اصالت اشرف حکیمی

مراکشی – اسپانیایی

قد اشرف حکیمی

قد او ۱.۸۱ متر است

وزن اشرف حکیمی

وزن او ۷۳ کیلوگرم است

سن اشرف حکیمی

او ۲۷ ساله است

اشرف حکیمی اهل کجاست

اشرف حکیمی اهل کجاست

او در مادرید اسپانیا متولد شده و اهل کشور اسپانیا است.

عکس همسر اشرف حکیمی

عکس همسر اشرف حکیمی

عکس اشرف حکیمی  و همسرش

عکس اشرف حکیمی  و همسرش

عکس پروفایل اشرف حکیمی

عکس پروفایل اشرف حکیمی

عکس اشرف حکیمی فوتبالیست

عکس اشرف حکیمی فوتبالیست

عکس های اشرف حکیمی

عکس های اشرف حکیمی

عکس اشرف حکیمی

عکس اشرف حکیمی

عکس جذاب اشرف حکیمی

عکس جذاب اشرف حکیمی

والپیپر Ashraf Hakimi

والپیپر Ashraf Hakimi

والپیپر اشرف حکیمی

والپیپر اشرف حکیمی

wallpaper Ashraf Hakimi

wallpaper Ashraf Hakimi

اشرف حکیمی والپیپر

اشرف حکیمی والپیپر

wallpaper 4k Ashraf Hakimi

wallpaper 4k Ashraf Hakimi

والپیپر اشرف حکیمی فوتبالی ۲۰۲۵

والپیپر اشرف حکیمی فوتبالی ۲۰۲۵

Achraf Hakimi wallpaper hd

Achraf Hakimi wallpaper hd

Achraf Hakimi wallpaper for phone

Achraf Hakimi wallpaper for phone

Achraf Hakimi wallpaper for laptop

Achraf Hakimi wallpaper for laptop

اشرف حکیمی رئال مادرید

اشرف حکیمی در اوج دوران تمریناتش در باشگاه محلی دپورتیوو کولونیا د اوفیخوی، به عنوان فوتبالیستی آینده‌دار شناخته شد که استعدادش مورد توجه استعدادیاب‌های رئال مادرید قرار گرفتند.

در سن هفت سالگی، او دعوت‌نامه‌ای برای شرکت در آزمایش‌های ورزشی رئال مادرید دریافت کرد که ابتدا تصور می‌کرد یک شوخی است، اما این لحظه سرنوشت‌ساز زندگی‌اش را تغییر داد و او را وارد آکادمی جوانان این باشگاه کرد.

اشرف حکیمی در رئال

او به آکادمی رئال مادرید راه یافت و تمرینات خود را در تیم بنیامین این باشگاه آغاز کرد. با گذر زمان و افزایش سن، به سیستم جوانان لا فابریکا پیوست و در آنجا بدون مشکل در رده‌های مختلف پیشرفت کرد و مهارت‌های فوق‌العاده‌ای نشان داد. در تیم بزرگسالان رئال مادرید، اشرف با شور و اشتیاق به آینده نگاه می‌کرد و می‌دانست چه انتظاراتی برای حضور ثابت در تیم اول دارد.

رئال مادرید اشرف حکیمی

حکیمی اولین بار در بازی جام قهرمانان بین‌المللی ۲۰۱۶ مقابل پاری سن ژرمن در تیم اصلی رئال ظاهر شد. پس از آن، به تیم کاستیا بازگشت و در تاریخ ۲۰ اوت ۲۰۱۶، اولین بازی رسمی خود را در پیروزی ۳-۲ مقابل رئال سوسیداد B در لیگ دسته دوم انجام داد.

اشرف حکیمی رئال

اشرف حکیمی رئال

در تاریخ ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۶، او اولین گل خود را در رده بزرگسالان به ثمر رساند و در تساوی ۱-۱ برابر فوئنلابرادا گل مساوی را زد. در ۱ اکتبر ۲۰۱۷، اولین بازی خود در لالیگا را در پیروزی ۲-۰ مقابل اسپانیول انجام داد. سپس در تاریخ ۹ دسامبر ۲۰۱۷، اولین گل خود در لالیگا را در پیروزی ۵-۰ مقابل سویا به ثمر رساند.

اشرف حکیمی بازیکن رئال

در تاریخ ۱۹ اوت ۲۰۱۷، حکیمی به تیم اصلی ارتقا پیدا کرد و به عنوان جایگزین دنی کارواخال و ناچو معرفی شد و پیراهن شماره ۱۹ را دریافت کرد.

اشرف حکیمی لیگ قهرمانان اروپا

در تاریخ ۱۲ می ۲۰۱۸، او دومین گل خود را مقابل سلتاویگو ثبت کرد. در لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۱۷-۱۸، او دو بار به میدان رفت و در کنار تیم رئال مادرید که سومین قهرمانی متوالی و سیزدهمین قهرمانی خود را کسب کرد، نقش مهمی ایفا کرد.

اشرف حکیمی دورتموند

دورتموند فرصت مناسبی برای رشد و پیشرفت اشرف فراهم کرد. این باشگاه آلمانی که شهرت زیادی در پرورش استعدادهای جوان دارد، در سال ۲۰۱۸ او را با قراردادی قرضی دو ساله به خدمت گرفت. حکیمی بلافاصله توانایی‌های خود را نشان داد و در اولین مسابقه‌اش در بوندس‌لیگا، مقابل ۱. اف. سی نورنبرگ گلزنی کرد و قابلیت‌های تهاجمی‌اش را به نمایش گذاشت.

اشرف حکیمی در دورتموند

اشرف حکیمی در دورتموند

در ابتدا، او بیشتر به عنوان مهاجم بازی می‌کرد، اما به تدریج مسیرش را تغییر داد و به دفاع کناری منتقل شد، جایی که می‌توانست از سرعت و مهارت‌های هجومی‌اش بهره‌مند شود. او همچنین برای اولین بار در دوران حرفه‌ای خود، در دیدار مقابل اتلتیکو مادرید، که اولین حضور او در لیگ قهرمانان اروپا برای دورتموند بود، سه پاس گل داد.

در اکتبر ۲۰۱۹، حکیمی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل اسلاویا پراگ دو گل زد که اولین گل‌های او در این رقابت‌ها بود. در نوامبر همان سال، دوباره دو گل به ثمر رساند و در بازی مقابل اینترمیلان در استادیوم وستفالن، که نتیجه را از شکست ۲-۰ به پیروزی ۳-۲ تغییر داد، نشان داد چه بازی زیبایی ارائه داده است.

دورتموند اشرف حکیمی

در فوریه ۲۰۲۰، حکیمی رکورد سرعت در بوندس‌لیگا را شکست و در مسابقه‌ای مقابل یونیون برلین با سرعت ۳۶.۴۸ کیلومتر بر ساعت ثبت کرد، رکورد قبلی خود با ۳۶.۲ کیلومتر بر ساعت را در مسابقه‌ای مقابل آر. بی. لایپزیگ شکست.

اشرف حکیمی بازیکن جوان سال آفریقا

در دوران حضور در دورتموند، حکیمی دو بار در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ عنوان بهترین بازیکن جوان سال آفریقا را از سوی کنفدراسیون فوتبال آفریقا (CAF) دریافت کرد.

پیام عدالت اشرف حکیمی

در ۳۱ می ۲۰۲۰، پس از گلزنی در پیروزی ۶-۱ مقابل اس‌سی پادرنبرن، او پیراهن خود را درآورد و پیراهنی با پیام “عدالت برای جورج فلوید” نشان داد. هم‌تیمی او، جادون سانچو، نیز پس از گلزنی، پیراهنی با پیام مشابه به نمایش گذاشت.

اشرف حکیمی اینتر میلان

اشرف حکیمی اینتر میلان

پس از پایان قرارداد قرضی‌اش با دورتموند در سال ۲۰۲۰، حکیمی به مادرید بازگشت و سپس به باشگاه اینترمیلان پیوست. در ۲ ژوئیه ۲۰۲۰، او با قراردادی پنج‌ساله و مبلغی حدود ۴۰ میلیون یورو به اینتر میلان در سری آ ملحق شد.

اشرف حکیمی اینتر

او اولین بازی خود را در ۲۶ سپتامبر انجام داد و در پیروزی ۴-۳ مقابل فیورنتینا در سری آ، یک پاس گل داد. در بازی بعدی مقابل بنه‌ونتو، که اینتر با نتیجه ۵-۲ پیروز شد، اولین گل خود را برای باشگاه به ثمر رساند.

پس از تجربه در سری آ، او به پاری سن ژرمن منتقل شد. دوران حضور در دورتموند نقش مهمی در تبدیل او از یک استعداد نوظهور به یکی از بهترین مدافعان کناری جهان داشت.

اشرف حکیمی پاری سن ژرمن

اشرف حکیمی در حال حاضر در تیم پاری سن ژرمن فعالیت می‌کند. در تاریخ ۶ ژوئیه ۲۰۲۱، او با قراردادی پنج ساله به این باشگاه پیوست و مبلغ انتقال او حدود ۶۰ میلیون یورو برآورد شد. او اولین بازی خود در لیگ ۱ را در ۷ اوت انجام داد، در نود دقیقه بازی حضور داشت و اولین گلش برای باشگاه را مقابل تروا به ثمر رساند.

کارت قرمز اشرف حکیمی

اولین کارت قرمز اشرف حکیمی در بازی تساوی ۰-۰ مقابل مارسی در تاریخ ۲۴ اوت دریافت شد.

قهرمانی لیگ PSG اشرف حکیمی 

قهرمانی لیگ PSG اشرف حکیمی 

اشرف حکیمی در اولین فصل حضورش در پاری سن ژرمن، دو گل در بازی مقابل متز زد و پیروزی ۲-۱ را برای تیمش به ثبت رساند. این موفقیت منجر شد که در همان فصل، عنوان قهرمانی لیگ ۱ را کسب کند که دومین قهرمانی متوالی او در این لیگ بود.

اشرف حکیمی در پاندمی

فراتر از دنیای فوتبال، اشرف حکیمی در عرصه بازی‌های ویدیویی نیز محبوبیت زیادی پیدا کرد. در دوران پاندمی ناشی از همه‌گیری کرونا، او در تورنمنت‌های فیفا شرکت کرد و حتی مسابقه خیریه فورتنایت برای کمک به خانواده‌های نیازمند در زادگاهش برگزار کرد.

او با پخش زنده بازی‌های خود از طریق اینترنت با طرفدارانش در ارتباط بود. با وجود شهرت جهانی، خانواده برای او در اولویت قرار داشت و به دلیل وابستگی عمیق به فرهنگ خودش، تصمیم گرفت برای تیم ملی مراکش بازی کند.

جایزه جهانی فیفا اشرف حکیمی

در تاریخ ۱۴ فوریه ۲۰۲۳، حکیمی به عنوان نامزد جایزه تیم جهانی فیفا FIFPRO 2022 شد. او در این فهرست، در کنار مدافعانی مانند ویرجیل فن دایک از لیورپول و تئو هرناندز از میلان قرار داشت که برای دریافت یکی از معتبرترین جوایز فوتبال جهان رقابت می‌کردند. این نامزدها بر اساس عملکرد آنها در مسابقات مختلف از ۸ اوت ۲۰۲۱ تا ۱۸ دسامبر ۲۰۲۲ انتخاب شده بودند.

اشرف حکیمی جام جهانی ۲۰۲۲

در حالی که این ورزشکار مراکشی پیش‌تر به خاطر مهارت‌های استثنایی‌اش شناخته شده بود، در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خود را به عنوان یکی از برجسته‌ترین بازیکنان معرفی کرد و برای نخستین بار مراکش را به مقام چهارم در این تورنمنت معتبر جهانی رساند.

بهترین بازیکن آفریقا اشرف حکیمی

بهترین بازیکن آفریقا اشرف حکیمی

فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۴، سال دیگری از موفقیت‌های بزرگ برای اشرف حکیمی، مدافع هجومی پاری سن ژرمن، بود. او در تمامی رقابت‌ها، چه در سطح باشگاهی و چه در تیم ملی، مجموعاً ۱۳ مشارکت در گل ثبت کرد (۶ گل و ۷ پاس گل). این بازیکن مراکشی همچنین سومین قهرمانی خود در لیگ فرانسه را جشن گرفت و همراه با تیمش، فاتح جام حذفی فرانسه شد.

در سال‌های اخیر، ستاره‌های بزرگی مانند لیونل مسی، کیلیان امباپه و نیمار از پاریس جدا شده‌اند، اما این اتفاق نقش حکیمی در تیم را پررنگ‌تر کرده است، تا جایی که او همچنان یکی از بهترین مدافعان کناری جهان محسوب می‌شود.

در تاریخ ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۳، حکیمی در پیروزی ۲-۰ مقابل دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۲۳ گل زد و به تیم هفته یوفا راه یافت. همچنین، در اکتبر ۲۰۲۴، پس از محمد صلاح، عنوان بهترین بازیکن فوتبال آفریقا ۲۰۲۴ را کسب کرد.

اشرف حکیمی تیم ملی

او در سال ۲۰۱۶ برای اولین بار در تیم زیر ۲۳ سال مراکش مقابل کامرون بازی کرد و پتانسیل خود را نشان داد. سپس در همان سال، اولین بازی‌اش برای تیم ملی بزرگسالان در پیروزی ۴-۰ مقابل کانادا انجام شد، جایی که به عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شد.

در سپتامبر ۲۰۱۷، او اولین گل بین‌المللی خود را در پیروزی ۶-۰ مقابل مالی به ثمر رساند، که نشانگر اهمیت فزاینده‌اش برای تیم ملی مراکش بود.

اشرف حکیمی جام جهانی ۲۰۱۸

حکیمی در جام جهانی ۲۰۱۸ مراکش، نقطه عطف مهمی در حرفه‌اش، حضور داشت و عملکرد درخشانی ارائه داد. او در فهرست نهایی ۲۳ نفره تیم قرار گرفت، هرچند مراکش نتوانست از مرحله گروهی صعود کند، اما حضور او در این رقابت‌ها، شهرتش را به طور قابل توجهی افزایش داد.

حکیمی جام جهانی ۲۰۲۲

در جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۱، نقش مهمی ایفا کرد و گل‌های حیاتی مانند گل پیروزی مقابل مالاوی را به ثمر رساند. در جام جهانی ۲۰۲۲، او نقش کلیدی در موفقیت تاریخی مراکش داشت و با زدن ضربه پنالتی پیروزی‌بخش مقابل اسپانیا، کمک کرد تا مراکش برای اولین بار به نیمه‌نهایی جام جهانی راه یابد و اولین تیم آفریقایی باشد که چنین دستاوردی را کسب می‌کند.

اشرف حکیمی برنز المپیک

اشرف حکیمی برنز المپیک

در سال ۲۰۲۴، حکیمی به عنوان کاپیتان تیم ملی المپیک مراکش در فرانسه منصوب شد و در این نقش تاثیرگذار بود، با گل‌ها و پاس‌های مهم. از جمله، او در بازی‌های مقابل عراق و آمریکا گل زد و در نهایت با زدن گل در پیروزی ۶-۰ برابر مصر، به مراکش کمک کرد تا مدال برنز این تورنمنت را کسب کند.

اشرف حکیمی جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۸

علاوه بر لیگ قهرمانان، حکیمی نقش برجسته‌ای در پیروزی رئال مادرید در جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۸ داشت. تیم در این رقابت‌ها پیروز شد و این موفقیت، مجموعه افتخارات او را کامل‌تر کرد و نشان داد تیم در سطح جهانی برتری دارد.

اشرف حکیمی سوپرکاپ اسپانیا

در سوپرکاپ اسپانیا ۲۰۱۷، حکیمی در تیم برنده رئال مادرید مقابل بارسلونا حضور داشت. این پیروزی، عنوان دیگری به مجموعه افتخارات او افزود و قدرت تیم در فوتبال اسپانیا را نشان داد.

اگرچه نقش او غالباً به عنوان بازیکن جانشین بود، اما حضور او در رئال مادرید، پایه‌گذار رشد و تبدیل شدنش به یکی از بهترین مدافعان کناری جهان شد.

اشرف حکیمی سوپرکاپ DFL ۲۰۱۹

در دوران قرضی‌اش در بروسیا دورتموند، حکیمی نقش موثری در قهرمانی این تیم در سوپرکاپ DFL ۲۰۱۹ داشت. قابلیت‌های هجومی و دفاعی او، به‌ویژه سرعت خارق‌العاده‌اش، عامل اصلی موفقیت تیم بود و به تثبیت شهرتش به عنوان یکی از استعدادهای برتر اروپا کمک کرد.

اشرف حکیمی قهرمانی اینتر میلان

اشرف حکیمی قهرمانی اینتر میلان

اشرف حکیمی نقش برجسته‌ای در قهرمانی اینتر میلان در سری آ ۲۰۲۰-۲۰۲۱ ایفا کرد و به تیم کمک کرد تا پس از ۱۱ سال، اولین قهرمانی در لیگ را کسب کند. زیر نظر آنتونیو کونته، حکیمی در نقش دفاع راست و وینگر در هر دو بخش حمله و دفاع بسیار مؤثر ظاهر شد و پاس‌های گل و گل‌های حیاتی را ثبت کرد. بازی بی‌نقص او جزو عوامل اصلی برتری و تسلط اینتر در آن فصل بود.

اشرف حکیمی لیگ ۱

حکیمی نقش مهمی در موفقیت‌های پی‌درپی پاری سن ژرمن داشته است. در سه فصل اخیر، او به تیم کمک کرد تا سه عنوان متوالی لیگ ۱ (۲۰۲۱-۲۲، ۲۰۲۲-۲۳، ۲۰۲۳-۲۴) را کسب کند.

اشرف حکیمی جام قهرمانان

علاوه بر قهرمانی در لیگ ۱، حکیمی نقش پررنگی در پیروزی پاری سن ژرمن در جام قهرمانان ۲۰۲۲ داشت. این جام داخلی فرانسه که بین قهرمانان لیگ و برندگان جام حذفی برگزار می‌شود، با موفقیت تیم به پایان رسید و پاری سن ژرمن توانست لیل را شکست دهد.

اشرف حکیمی Coupe de France

در فصل ۲۰۲۳-۲۴، حکیمی به پاری سن ژرمن در کسب عنوان Coupe de France کمک کرد. بازی‌های او در لحظات حساس نشان داد که او یکی از بهترین مدافعان راست جهان است و توانایی‌هایش را در موقعیت‌های بحرانی به خوبی نشان داد.

جام جهانی ۲۰۲۲ اشرف حکیمی

جام جهانی ۲۰۲۲ اشرف حکیمی

حکیمی با کمک به تیم ملی مراکش در جام جهانی ۲۰۲۲، یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای تاریخ فوتبالش را رقم زد و مراکش را به اولین تیم آفریقایی و عربی تبدیل کرد که به نیمه‌نهایی این رقابت راه یافته است.
در مراحل حذفی، به ویژه در پیروزی مقابل اسپانیا و پرتغال، او نقش کلیدی در دفاع و حمله ایفا کرد و یکی از ارکان اصلی خط دفاعی مراکش بود. این موفقیت، توجه جهانی را به تیم‌های آفریقایی و عربی جلب کرد.

جام ملت‌ های آفریقا اشرف حکیمی

حکیمی با کمک به مراکش در کسب نایب‌قهرمانی در جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۴، جایگاه خود را به عنوان یکی از بهترین بازیکنان قاره تثبیت کرد.

اشرف حکیمی در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ جایزه CAF جوان‌ترین بازیکن سال را دریافت کرد. این جوایز نشان‌دهنده پیشرفت سریع او به عنوان یکی از استعدادهای نوظهور فوتبال آفریقا بودند و بازی او در سطح باشگاهی و ملی، توجه ناظران فوتبال را به سمت او جلب کرد و او را به عنوان ستاره آینده آفریقا معرفی کرد.

سوپرکاپ اسپانیا اشرف حکیمی

در اکتبر ۲۰۲۳، حکیمی به همراه ستارگانی چون دیدیه دروگبا و میکل جان اوبی، به عنوان کمک‌مدیر قرعه‌کشی در مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۳ انتخاب شد. این حضور، نشان‌دهنده احترام و اعتبار جهانی او است و نشان می‌دهد که او همچنان در رویدادهای مهم بین‌المللی فعال است.

ورزشگاه اشرف حکیمی

ورزشگاه اشرف حکیمی

پس از درخشش در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، یک ورزشگاه در قصر الکبیر به نام حکیمی نامگذاری شد. این اقدام نشان‌دهنده احترام و ارادت مردم به او و دستاوردهای بزرگش در دنیای فوتبال است. حکیمی همچنان یکی از چهره‌های محبوب و تأثیرگذار در فوتبال مراکش و جهان محسوب می‌شود و نقش مهمی در ارتقای جایگاه فوتبال مراکش دارد.

پیج اینستاگرام اشرف حکیمی

آدرس پیج اشرف حکیمی در شبکه اجتماعی اینستاگرام: achrafhakimi@

اطلاعات باشگاهی اشرف حکیمی 

باشگاه کنونی: پاری سن ژرمن 

شمارهٔ پیراهن: ۲

پست اشرف حکیمی

مدافع

پست اشرف حکیمی در تیم ملی

مدافع 

زندگی ورزشی اشرف حکیمی

زندگی ورزشی اشرف حکیمی

اشرف حکیمی در سال ۲۰۰۵، زمانی که تنها هفت سال داشت، تصمیم گرفت که فوتبالیست شود. او در همان سال به آکادمی آفیگوی پیوست و به مدت یک سال در آنجا تمرین کرد تا اینکه استعدادش در پست هافبک کشف شد.

به دلیل علاقه شدیدش به فوتبال، اشرف حکیمی در دوران کودکی تحصیلاتش را کنار گذاشت و تمام تمرکز خود را بر روی تمرینات و تبدیل شدن به یک فوتبالیست گذاشت.

زندگی فوتبالی اشرف حکیمی

در سال ۲۰۰۶، استعدادیاب‌های باشگاه رئال مادرید او را دعوت کردند. اشرف حکیمی در سن هشت سالگی به عنوان اولین بازیکن مراکشی وارد آکادمی رئال مادرید شد و تا سال ۲۰۱۶ در این آکادمی فعالیت کرد.

در سال ۲۰۱۷، او موفق شد به تیم بزرگسالان رئال مادرید راه یابد و در آنجا بازی کند. در سال ۲۰۱۸، برای کسب تجربه بیشتر، باشگاه رئال‌مادرید او را به مدت دو سال به تیم بورسیا دورتموند در آلمان قرض داد. در این مدت، او با تیم بورسیا دورتموند قهرمان جام حذفی آلمان شد.

زندگی حرفه‌ای اشرف حکیمی

زندگی حرفه‌ای اشرف حکیمی

اشرف تمرکز زیادی بر تمرینات در باشگاه محلی دپورتیوو کولونیا د اوفیخوی داشت. در این باشگاه، او اولین قدم‌های رقابتی خود را در فوتبال برداشت. همزمان، با پیشرفت در فوتبال، توجه او به تحصیلات کاهش یافته بود.

والدین اشرف در ابتدا چندان موافق این مسیر نبودند، اما خیلی زود متوجه شدند که پسرشان هدف خود را در فوتبال یافته است و باید در این مسیر پیش برود. آن‌ها در نهایت با این تصمیم موافقت کردند، زیرا ترجیح می‌دادند پسرشان در حوزه‌ای موفق شود که عاشق آن است، تا اینکه راه دیگری را پیش گیرد و دچار مشکل شود.

اشرف در دوران کودکی در باشگاه خود قهرمانی کسب کرد و این موفقیت را همراه برادرش جشن گرفت.

اشرف حکیمی آمار

تیم  فصل تعداد بازی‌ها تعداد گل‌ها
پاری سن ژرمن ۲۰۲۱-۲۵ ۱۴۵ ۱۷
تیم ملی مراکش ۲۰۱۵-۲۰۲۵ ۳۷ ۵
اینترمیلان ۲۰۲۰-۲۰۲۱ ۴۵ ۷
دورتموند ۲۰۱۸-۲۰۲۰ ۷۴ ۱۲
رئال مادرید ۲۰۱۶-۲۰۱۸ ۲۲ ۲
رئال مادرید  زیر ۱۹ سال
۲۰۱۵-۲۰۱۷ ۱۶ ۳

افتخارات و جام های اشرف حکیمی

افتخارات و جام های اشرف حکیمی

اشرف حکیمی در دوران حضورش در رئال مادرید بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰، با عملکرد درخشان خود موفقیت‌های مهمی کسب کرد. یکی از این موفقیت‌ها، قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۱۷-۱۸ بود، جایی که تیم رئال مادرید برای سومین بار متوالی عنوان قهرمانی را به دست آورد.

همچنین، حکیمی در تیم برنده سوپرکاپ اسپانیا ۲۰۱۷ نقش داشت، جایی که رئال مادرید در فینالی دو مرحله‌ای، بارسلونا را شکست داد. این پیروزی، یک عنوان دیگر را به دوران حضورش در باشگاه افزود و نشان‌دهنده قدرت و برتری تیم در فوتبال اسپانیا بود. اگرچه نقش او غالباً به عنوان بازیکن جانشین بود، اما حضور در رئال مادرید، پایه‌گذار رشد او به یکی از بهترین مدافعان کناری جهان شد.

علاوه بر این، در دوران حضورش در پاری سن ژرمن، حکیمی نقش مهمی در کسب عنوان قهرمانی در جام قهرمانان ۲۰۲۲ داشت. این جام داخلی فرانسه، که بین قهرمانان لیگ ۱ و برندگان جام حذفی فرانسه برگزار می‌شود، با پیروزی تیم پاری سن ژرمن مقابل لیل به پایان رسید.

⏬مقالات پیشنهادی⏬

بچگی کریستین پولیسیک دستمزد کریستین پولیسیک دوست‌ دختر کریستین پولیسیک 

Dehgsd Dehgsd
۵ خرداد ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *